üles
Kolmapäev, 3. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. juuli

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

Töötajate sünnipäevad

3. juuli

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Arvamus
Arvamus / VariaAlles see oli ...
Galerii!
Gert Lutter, 29. mai 2019

Eelmisel nädalal kõlas viimane koolikell meie üheksandikele, samas 12. klassi tutipäev oli ära juba aprilli keskel. Kas mäletate, kui palju hiljem toimusid tutiaktused varasemalt? Viisteist aastat tagasi, 2004. aastal lõpetanud XXVI lennu tutipäev oli kogunisti 1. juunil!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Kevad on mõnus / Arre Markus Toplaan, 7.a klassKonn on roheline / Helis Luks, 7.c klassTšillipiparde pikk kasvuaeg / Liselle Magus, 9.a klass
Ene Pidmann, 25. mai 2019

Veel kevadisi kalligramme – kirjutatud pilte! Autoriteks Arre Markus Toplaan 7.a klassist, Helis Luks 7.c klassist ja Liselle Magus 9.a klassist.

Paula Nõmme, 9.a klass, 24. mai 2019

Neljapäev märkis 9. klasside jaoks erilist ja olulist tähist. Koolitunnid said selleks korraks läbi ja ees ootavad vaid eksamid ning kaua oodatud, kuid samas veidi nukrust tekitav lõpetamine. Tutiaktusel kõne pidanud Marie Puust meenutas, mida kõike nende aastate jooksul ühiselt on läbi elatud.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 17. mai 2019

Kerttu Aru, 7.c klass. Kalligrammina tehtud töö pealkirjaga "Kevad on siin". Kalligramm – mäng sõnadega, kirjamärkidest kujundatud pilt.

Arvamus / VariaAlles see oli ...
Gert Lutter, 8. mai 2019

Vahvad meenutused koolilehe Meie KG kümne ja viieteistkümne aasta tagustest numbritest, ajast, kui meie nädalaleht veel paberil ilmus!

Seekordsest tagasivaatest leiame koolis toimunud Terminaatori kontserdi, meenutame maapäeva ettevõtmisi ja saame teada, kes valiti Saare maakonna aasta emaks aastal 2009! Head lugemist!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Navitrolla maali "Taevavärava võti" jäljendamine. / Helis Luks, 7.c klassNavitrolla maali "Pole tõsi" jäljendamine. / Aija Lember, 7.b klassNavitrolla maali "14 lolli lammast ja 1 tark pilv" jäljendamine. / Elisaveta Sipelgas, 7.b klass
Ene Pidmann, 3. mai 2019

7. klass õppis tundma kunstniku Heiki Trolla, kunstnikunimega Navitrolla, loomingut ja jäljendas tema maale. Tööde autoriteks on Helis Luks 7.c klassist ja Aija Lember ning Elisaveta Sipelgas 7.b klassist.

Arvamus / Klassilood1.b otsis ja leidis liblikaid!
Merle Tustit, 3. mai 2019

Esimesena nähtud liblika järgi on ikka suve ennustatud. Kes näeb esimesena kollast liblikat, sellel arvatakse tulevat ilus, soe ja päikeseline suvi. Kellele juhtub ette kirju liblikas, sellel tuleb elamusterohke ja mitmekesine suvi.

Ennustamise võimalust pakuvad 1.b klassi lapsed. Ennusta sinagi enda suve!

Gert Lutter, 2. mai 2019

Arhiivinurk jätkab endiselt huvitava fotomaterjali jagamist! Sel korral vaatame tagasi kooli esimeste lendude aegsetele fotodele, sekka ka hilisemat materjali. Allikaks on Anne Metsa kogust pärinev fotoalbum. Head vaatamist!

Lisaks artiklile lisatud fotodele leiad rohkem pildimaterjali kooli galeriist. Aitäh Annele albumi jagamise eest!

Arvamus / VariaAlles see oli ...
Gert Lutter, 23. aprill 2019

Mida huvitavat leiame seekord Meie KG paberlehtede arhiivist? Uurime järele!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 19. aprill 2019

Liisa Sall, 5.b klass. "Peegeldus kevadest".

Arvamus / Õppetöö41. lennu tutipäeva aktus
Youtube video!Galerii!
Gert Lutter, 18. aprill 2019

Meeleolukal ja igati korda läinud aktusel laulsime kooli laulu koos Astridi, Johanna, Krislini ja 1. klassidega, vaatasime koolipere videotervitust, sõnavõttudega astusid üles Juhan Soon ja Maidu Varik, jukude tervitusega esines 10.b klass, vaatasime ja kuulasime 12. klasside endi meenutusi ning kõik selle sidus kokku Geito 5.d klassist. Aktuse lõpetuseks kutsus 1.a klassi õpilane Liisa lavale õpetajate päeval koolidirektori ametis olnud Kerstini, kes lubas, et ei unusta ka suureks saades mängimist ja väikest Kerstinit ära!

Fotod aktusest leiad kooli galeriist ja kogu sündmust saad meenutada ka video vahendusel. Tuult tiibadesse!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 12. aprill 2019

Helena Paiste 8.c klassist jagab meiega oma graafilist tööd "Saaremaa". "Kujutasin Saaremaale omaseid asju, näiteks nagu lambad, kadakad, tuletorn ja palju muud. Kasutasin rahvariiete mustrit osade asjade kaunistamiseks," ütleb ta ise oma töö kohta.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 5. aprill 2019

Ennar Talvik, 3.d klass. Kevad ja tulbid.

Gert Lutter, 4. aprill 2019

Juba täna astuvad XX tantsupeo "Minu arm" teises eelproovis üles ka meie Sõlesepad ja sel puhul on igati sobilik jätkata eelmiste eelproovide ajal alanud rahvatantsuteemaliste materjalide jagamist.

Seekord vaatamiseks rahvatantsu almanahh, mis kajastab aastatel 1984–1987 Helgi Alliku käe all alguse saanud rahvatantsuõpetust meie koolis.

Lisaks artiklile lisatud fotodele leiad kogu almanahhi kooli galeriist. Aitäh Signele albumi jagamise eest!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 29. märts 2019

2.b klassi õpilase Tuuli Tähe sinililled ootavad kevadsooja!

Arvamus / VariaAlles see oli ...
Gert Lutter, 29. märts 2019

Arhiivinurk võib küll olla ilmumise lõpetanud, aga väikeseid meenutusi avaldame ikka! Koolileht Meie KG, mis ilmus paberlehena alates jaanuarist 2003, pakub selleks päris head materjali ning nendesse lugudesse olengi valinud killukesed 10 ja 15 aasta tagustest ajalehenumbritest. Head lugemist!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 22. märts 2019

Rasmus Sõmmer, 3.d klass. Ilusat kevade algust!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Kalevipoeg põrgu väravas, Kristjan Raud 1935 / Kristin Kuningas, 7.a klassNõid põrsastega, Kristjan Raud 1933 / Maris Sannik, 7.c klassKalevipoja surm, Kristjan Raud 1935 / Arre Markus Toplaan, 7.a klass
Ene Pidmann, 15. märts 2019

Kristjan Raud ja rahvaluule – 7. klassid õpivad tundma ja jäljendama eesti kunsti. Tööde autorid on Kristin Kuningas 7.a klassist, Maris Sannik 7.c klassist ja Arre Markus Toplaan 7.a klassist.

Lehekülg: eelmine /39 järgmine

Kuulutused

Galerii